Bli franchisetaker!

 

Å starte som franchisetaker betyr å investere i og drive egen restaurant i samarbeid med og på grunnlaget av konseptet Bislett Kebab House.

Bislett Kebab House er siden 1995 blitt et kjent merkenavn innen fast food blant alle aldersgrupper i Oslo. Vi er kjent for god mat, rask service, heftige porsjoner og – ikke minst – lave priser. Spør man en tilfeldig person på gata i hovedstaden hvor man får byens beste kebab, er sannsynligheten stor for at navnet vårt kommer opp. Så mange kjenner til oss nå, men for 15 år siden var ikke historien den samme. I dag driver vi restauranter i Oslo;Bislett, Grünerløkka, Linderud, Carl Berner, Prinsdal og Pilestredet.

Vi skal vokse og dokumenterer et helhetlig Bislett Kebab House franchisekonsept som den riktige personen får en rettighet og plikt til å etablere og drive i sitt lokale marked.

Vi ønsker kontakt med personer som har muligheter til å investere i sin egen Bislett Kebab House restaurant og evne og vilje til å drive den selv.

 

  • Vi tilbyr en solid prosess for å sikre oss om at du tror på oss og vi tror på deg.
  • Vi tilbyr en dokumentert og detaljert beskrivelse om HVA og Hvordan du skal etablere og drive.
  • Vi setter deg i stand til å fokusere om det viktigste, selge og levere til kundene, gjennom en tydelig og effektiv arbeidsdeling.
  • Vi tilbyr et omfattende opplærings og treningsprogram som setter deg i stand til å gjennomføre driften etter Bislett Kebab House standarder.
  • Vi følger deg løpende støtte i driften.

Bislett Kebab House