Sosiale medier!
26. September 2012
What’s up Prinsdal?
13. October 2012
Show all

Kebabnytt #1 – nyheter fra rundt om i verden

Vi i Bislett Kebab er stolte over å være den desidert mest populære kebabaktøren i Oslo. Vi digger å servere Oslo-beboere og -besøkende dødsgod mat, rask service og store porsjoner, og en gang i fremtiden vil kanskje Bislett Kebab House være et kjent merkenavn over flere kontinenter.

Når dette en gang skjer, lover vi å kun holde oss til kebabnytt fra våre egne restauranter, men i mellomtiden innfører vi et tidvis innlegg her på bloggen hvor vi forteller forskjellige aktuelle røverhistorier relatert til kebab fra hele verden.

Notis – denne artikkelen og fremtidige artikler nytes best med en kebab i hånden. Stikk innom din lokale Bislett Kebab før du begynner.

Lærer og elev på rømmen overlevde på kebab (og kjærlighet)
De siste dagene har vi sett mange saker både nasjonalt og internasjonalt om kjærlighetshistorien (eller bortføringshistorien om du vil) til den 30-år gamle læreren Jeremy Forrest og den 15-årige eleven hans Megan Stammers som sammen rømte landet. De ble funnet igjen i Frankrike denne uken, og ettersom detaljene har kommet frem, har vi forstått at noe forvirrede Megan allikevel gjorde noen gode valg – hun spiste for det meste kebab gjennom hele oppholdet sitt i den sneglespisende “naboen” vår i sør. Godt å vite at selv om hun har en merkelig smak i menn, så vet hun fortsatt hva som fyller magen for en billig penge.

Les mer på Daily Mail

Kebabfestival!
Vi er jo selvfølgelig veldig glad i kebab her i landet, men en egen kebabfestival har vi dessverre ikke. I den indiske byen Hyderabad er det derimot en annen låt på fløyta, og restauranten Khaansaab inviterte til et etegilde uten like i forrige uke. På menyen står over 10 forskjellige typer kebab i tillegg til andre (relaterte) retter.

Bislett Kebab House ble dessverre ikke invitert til denne, men forhåpentligvis dukker vi opp på en annen kebabfestival i nærmeste fremtid. Eller kanskje vi skal holde vår egen?

Les mer på IBN

Superkebab
“Superkebab” er ofte noe man forbinder med overraskende små, slappe og dyre kebaber på forskjellige restauranter rundt om i Norge. I Australia har de derimot tenkt annerledes på uttrykket, og har bestemt seg for å lansere kebab som supermat (les: sunt og med gress og sånt udigg i)! Landets største kebabkjede Ali Baba skryter av mindre kalorier og bedre næringsstoffer, men sier ingenting om smaken.

Les mer på Herald Sun

Selv fitness-babes elsker babb
For de av våre kunder som tror at kebab er nekt-mat når man skal bli verdenskjent fitnessperson, har vi nå en god nyhet. 17-år gamle Lone fra Lakselv innrømmer at det kan bli tynt med næring i dagene og ukene før en konkurranse, men etter å ha stukket av med Miss Bikini Fitness tittelen er det rett innom sin lokale kebabsjappe for litt god og næringsrik mat. Greit å høre at hun ikke trente vekk smakssansene også. Gratulerer!

Les mer og se bilder på Nordlys


Det var det for denne gang, men vi kommer snart igjen. Om du vet om noen saker du vil vi skal ta med, legg igjen en kommentar her eller på Facebook, så skal vi vurdere om den er verdig Kebabnytt.

BKH
BKH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + 4 =