Åpningstider i julen
25. December 2011
Check-in stempler noe forsinket
29. December 2011
Show all

Spørsmål, svar og oppklaringer rundt lojalitetskortene

Det har vært endel forvirring i forhold til lanseringen av lojalitetskortene våre. Her er en kjapp roundup av alle spørsmålene vi har fått. Har du videre spørsmål, legg dem gjerne igjen her, på Facebook eller på Twitter.

Hva er et lojalitetskort?
Dette har vi forklart i denne artikkelen. Kort forklart er lojalitetskortene våre et klippekort hvor du får hver 10. meny gratis.

Hva får man stempler på lojalitetskortet for?
Man får stempler for alle menyer man kjøper – det vil si både for kebab-, pizza-, og hamburgerprodukter.

Hvis man kjøper flere produkter, får man da flere stempler i kortet?
Det stemmer. Kjøper du f.eks. to menyer, får du da to stempler – på ett eller to forskjellige kort avhengig av hva du ønsker.

Når man får nok stempler til et gratis produkt, kan man velge kjøtt?
Dette stemmer også. Man kan fritt velge mellom vanlig kebabkjøtt og kyllingkjøtt – slik at man får akkurat det man ønsker seg!

Hvorfor har dere satt en frist på 4 måneder på kortet?
Dette har et todelt svar: Vi har gjort dette som et prøveprosjekt, og bestemte oss for en 4 måneders gyldighetstid. På den andre siden vil vi gjerne at så mange som mulig bruker check-in systemet – og en kortere frist gjør dette mye mer attraktivt å bruke enn ellers. En kebab hver 8. dag er jo på grensen til anbefalt av Mattilsynet. 😉

Vil dere tilby wifi i restaurantene for oss som ikke har en mobil med mobilnett?
Vi arbeider med å finne en løsning på dette nå. Forhåpentligvis burde vi få det på plass om ikke så altfor lenge.

Jeg skjønner ikke dette med check-in, hvordan gjør man dette?
Vi har skrevet en rask guide om hvordan man sjekker inn hos oss på Facebook, som du kan ta en titt på.

BKH
BKH

5 Comments

 1. Joakim Næss says:

  Hei! Et tips til å fikse det med nettverk på bislett til mobil brukere:

  Hvis dere har et wifi der fra før av, kan dere lage en ny tilkobling!
  Hvordan?
  Windows 7; høyreklikke på internett-ikonet nederst i hjørnet. – Åpne nettverks- og delingssenter – Konfiguer en ny internett tilkobling, følg trinnene.

  Tips; Lag et som heter BISLETT-KEBAB-HOUSE, men passord! Dette kan være noe lett som kebab eller “vanskelig” som 123454321.

  Har dere ikke windows 7, bare å prøve seg litt fram helt til du finner konfiguer en nettverkstilkobling. Ca de samme stegene.

  MVH
  Joakim Næss

  PS: Hvis dette var til bruk; har ikke lyst til å gi meg et “stempel” for good job?

 2. Kirsten says:

  Jeg vil ikke si dere er aldeles beste kebaben i Oslo! Hver gang jeg har vært der, har det vært noe problem. Det mest vanlige er at jeg får mais i min kebab, selv om jeg har bedt om å ikke få det. Enkelt og greit fordi jeg virklelig ikke liker eller tåler mais.
  Et par ganger har jeg oså fått sterke dressing på enn jeg tåler også.. Jeg tåler ikke strekt krydder pga et organ i kroppen min som ikke fungerer som det skal. Jeg blir liggende på gulvet i flere timer av smerte da, og det er ikke gøy. I værste fall må jeg ringe ambulansen da, veldig lite gøy.
  Denne gangen var typen min der og skulle bestille vanlig kebab med mild saus, alt utenom mais på, og en medium kebabtallerken med alt. Han fikk beskjed at de ikke hadde tid og bare ga ham noe. Jeg fikk en bestilling med masse mais og medium saus. Kunne ikke spise noe. Så dere er ikke byens beste i det hele tatt, prøver dere å drepe folke eller? Ketchup og sennep som vi går til, har aldri hatt en eneste mais i min bestilling og har gjort alt riktig. Om det er for mange gjester, så har dere for lite ansatte tilgjengelige. Dere har i hvert fall mistet mange kunder, for jeg finner meg i hvert fall ikke i sånn oppførsel. Det er ikke alle som tåler alt, en mais kan føre til sykehus for meg.. Så jeg går aldri mer til dere i hvert fall, jeg vil ikke dø pga en fuckings kebab

 3. kim says:

  Hei jeg lurte på hvor mye en liten kebab koster nå siden dere sa dere har tatt opp prisen ? eller koster forsatt en vanlig kebab 65 kr ?

 4. Kim – ta en titt innom menysiden vår for priser. Ny pris for vanlig kebab m/ drikke er kr. 62.
  Kirsten – vi beklager opplevelsen din. Får du en bestilling som ikke stemte med det du ba om, skal du selvfølgelig få en ny kebab free of charge. Husk å sjekk bestillingen din før du drar hjem for å nyte den.

 5. Bennic says:

  Kirsten : Slutt å spise kebab!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 14 =