Familiedeal på Prinsdal!
13. March 2013
Påsketider
28. March 2013
Show all

Svin og hest – litt info fra oss

Hei kjære kunder.

Vi har i det siste fått mange spørsmål fra kunder om det har blitt oppdaget svin- eller hestekjøtt i våre produkter. Med alle disse skriveriene vi har sett i media i det siste er jo ikke det noen merkelig ting å spørre om. Så vi tenkte vi skulle utlede litt rundt dette.

Godkjenningsmelding

Dette er plakaten du ser hengende rundt i alle våre restauranter nå – og det stemmer på en prikk. Vi har (som så mange ganger før) fått besøk av Mattilsynet, som kommer innom og sjekker at vi driver rent og riktig. I deres rapport fra 14. mars (som du kan lese her) kommer det klart frem at det ikke fantes spor av hverken hestekjøtt eller svinekjøtt i våre produkter.

Så om du er så sulten at du kunne spist en hest, anbefaler vi dermed ikke våre restauranter. Er du derimot så sulten at du vil ha en enorm mengde god mat til en billig penge, er det fortsatt bare å stikke innom. Velkommen skal dere være!

BKH
BKH

14 Comments

 1. Seb says:

  Heisann, digger kebaben deres, men siden dere vet at det ikke er hest i kebaben deres, kan dere ikke liste innholdet i både de forskjellige kjøttvalgene og sausene deres?

  Hadde satt stor pris på karbohydratinnhold, proteininnhold, og evt. allergiopplysninger.

  mvh Feit Kund

 2. Sarfaraz says:

  Bislett er best !

 3. Abdullahi says:

  Hva er vits om det er svinekjøtt/hestekjøtt eller ikke? Det er fortsatt ikke Halal kjøtt i matvarene deres, og nordmenn og ikke muslimer har ikke noe problem med grisekjøtt, kjære dere.

 4. Eieren til Fido says:

  Ikke Hest og ikke Svin – OK, er dette en gjettekonkurranse eller ?

 5. f alam says:

  er kjøttet halal hos dere?

 6. Kamran says:

  Dere har bare kyllingen keba hala 100%

 7. Freee the people says:

  Det er ikke et stort sjokk over at de har funnet hestekjøtt/grisekjøtt i kebab dette har pågått i flere år også på flere norske matprodukter det som er helt skada er at mediaen tar det opp nå også blir folket påvirket av det de skriver dette har pågått i flere tiår

 8. Linn says:

  Selger dere halal kjøtt?

 9. Anas says:

  I Bislett er det halal og ikke vær redde for å spise der det er joo verdens beste kebab se hva de skriver at de garanterer at det ikke er svine kjøtt eller heste kjøtt

 10. Stian says:

  Om det er halal så dropper jeg å spise der;)

 11. Tt says:

  Digg kebab

 12. abdi mohammed says:

  Veldig godt kebab mm

 13. sakirt bin ellabdaullahi says:

  Liker kebaben deres bisslett er best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − six =