Uendelige kombinasjoner!
10. October 2013
Juletid er kampanjetid!
20. November 2013
Show all

Tiltrukket av tilbud?

Har vi lært noe av dere – kundene våre – opp igjennom årenes løp, så er det det faktum at dere elsker kampanjer. Og hvorfor ikke?

Siden dere elsker kampanjer – elsker vi kampanjer. Derfor har vi noe som begynner å ligne på en tradisjon med kampanjer på rettene våre flere ganger i året. Og ved siden av disse større kampanjene, har vi også en rekke tilbud som er der på ubestemt tid.

Vi tilbyr for eksempel kyllingburgern vår – en gastronomisk reise av dimensjoner – for kun 59 kroner INKLUDERT 0.8l drikke! Sleng på 15 kroner til, så får du tilogmed med pommes frites med på kjøpet!

Er du sulten på litt Bislett-magi, men skal ha med deg resten av familien din til restauranten vår på Prinsdal, så har vi en ekstra god deal til deg. Der har vi nemlig en familiedeal – der får du med en gratis barnemeny når du kjøper to valgfrie menyer. Snakk om god deal!

Sist – men ikke minst – kebabpizza! Mmmm… tipper du ble sulten bare av å lese det ordet. Den får du på alle våre pizza-lokasjoner for kun 99 kroner – og for bare en tier til får du med 1.5 liter med deilig, sprudlende og iskald brus!

Da håper vi du er klar og sulten for en av Oslos skatter – Bislett Kebab House. Nå også på tilbud.

BKH
BKH

1 Comment

  1. Soufian. says:

    Salg på kylling kebab hadde vært fint :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 14 =