fbpx
Hvordan kommer man seg til Prinsdal?
8. May 2012
Velkommen tilbake fra sommerferie!
15. August 2012
Show all

About last night

Skiltet var nypolert. Gulv, stoler og bord var akkurat vasket over. Kebabkjøttet var stekt opp, og salatutvalget så bedre ut enn noensinne.

Onsdag 9. mai kl. 17.00 skulle vi feire fødselen til vårt femte barn, lille blåøyde Bislett Kebab på Prinsdal. Vi skulle tilogmed leke Jesus og mette mengdene – så hele fødselen så ut til å bli en suksess.

Så skjedde dette:
Dagbladet, VG og Aftenposten var alle på stedet for å bivåne denne fantastiske åpningen. Uheldigvis var responsen større enn vi noengang kunne forutsett – opp mot 1000 menn, kvinner og barn hadde troppet opp for å feire åpningen sammen med oss (noe vi er ganske sikre på er en norgesrekord for en restaurant-åpning)!

Etter å ha åpnet dørene på slaget 17, ble de kaotisk på området, og vi innså at folkemengden foran oss ville utgjøre en fare for barn og unge i publikum. I samarbeid med våre venner hos Politiet, bestemte vi oss derfor for å stenge tidligere enn det vi egentlig hadde planlagt.

Vi er veldig lei oss for at vi ikke fikk delt ut alle kebabene vi hadde planlagt, men vi skal finne en løsning på akkurat dét problemet så raskt som mulig. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart som mulig.

Takk til alle som kom på besøk på denne vakre dagen, og for alle som ikke visste – vi har selvfølgelig åpnet igjen, og er klare for din bestilling. Så spørsmålet er egentlig, cola, medium, altpå?

Om ikke annet håper vi du nå har fått med deg at vi nå har 5 kids rundt om i Oslo, og at det aldri er langt til en Bislett Kebab House – uansett hvor i Oslo du måtte befinne deg.

BKH
BKH

19 Comments

 1. Larsern says:

  Hvorfor åpner dere ikke en avdeling på vestkanten, eller i hvertfall sentrum vest? Kebaben deres er like populær der, og det hadde garantert blitt en suksess!

 2. KrishnaPop says:

  Dere burde lage et bra tilbud (billig kebab) på alle Bislettene med tanke på alle som møtte opp og fikk kebaben sin. Det hadde jo vært en grei løsning på det 🙂

 3. Lars says:

  Vi sto helt foran for å få en kebab til vil ble kastet bak av sultne utlendinger..

 4. Petter Pan says:

  Hahaha! Det var sykt morsomt å være blant kaoset!
  Spiste der i går når dere åpnet igjen. Velldig god Kebab 🙂

 5. Mb says:

  Hadde ikke skadet med en bislett nede i vestby…
  Vi har allerede fått norw. Outlet og outlet one.. Så er nok av folk der..
  Just saying… 🙂

 6. W says:

  Kan dere ikke lage en avdeling ved Furuset eller ett sted lignende på det stede ?

 7. Anonym says:

  Hvorfor ikke bare begrense antall gratis kebaber? På den måten kan det godt hende det ikke dukker opp så ekstremt mange folk.

 8. T-Town says:

  5 barn i oslo, på tide å smelle ei på tjukka i Trondheim! selv med 80 spenn for kebaben hadde dere rævp*** alt her oppe! Mange oslofolk som studerer her og savner den magiske smaken

 9. Jatta says:

  “Dagbladet, VG og Aftenposten var alle på stedet for å bivåne denne fantastiske åpningen. ”

  …eeeh. Var vel heller slik at de skrev om kaoset som oppsto – og at politiet måtte rykke ut.

 10. Skuffet says:

  Jeg må si meg skuffet over Bislett kebab. Når dere først annonserer gratis kebab, bør dere klare å forutse at det kommer såpass mange.
  Men han som klekket ut denne planen skal ha kudos, (eller ris på rumpa?) sånn PR skal du lete lenge etter. Han hadde lagt planen på forhånd, markedsføre åpningen som noe du ikke måtte gå glipp av, og at du kunne få all kebab-en du ville! Så klart ville alle sultne oslofolk ha gratis kebab. Og vips, du har kundemassen. Så mangler du bare media. Som Bislett kebab hadde allerede bestilt på forhånd. Jeg syntes synd på de som dro dit bare får å bli utnyttet, og et tilbud på kebab syntes jeg ikke veier opp for det dere har gjort. Bislett Kebab har i vært fall mistet min respekt…

 11. Anonym says:

  Alt for mye kaos, men dere har fått masse reklame nå.. alle vet at dere har åpnet i hvertfall 😉 Uansett, jeg tror ikke dere burde ha noe sånt gratis greie, ender bare med at folk blir sure på hverandre å sloss, heller ha hver 100 kebab gratis kanskje? I og med at der er så mange kebab elskere i området vil jeg tro dere tjener på det 😛

 12. HarDereHåp says:

  Mediaene kom vel p.g.a kaoset?
  ikke for å feire åpningen som ble til kaoset.

 13. Anonym says:

  Lars din mora sønn, hadde ikke vært for utdelinger så hadde ikke du hvits hva kebab betydde

 14. Anonym says:

  Når får vi gratis kebab? eller blir det ikke noe mer?

 15. Anwar says:

  Slapp a, Anonym. Han bare staterer fakta , at han ble presset bakover i køen p.g.a. utlendinger. Det er jo ingen tvil om at det er akkurat de som møter opp på slike gratis/billig hvadetnåennskullevære.

 16. The Chosen One says:

  Når stenger den!?

 17. Kakhraman uzbek says:

  Best kebab of the World

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =