fbpx
Sommerkampanje – 39 spenn for kebab og drikke?
19. August 2012
På tide med ny spørrerunde!
7. September 2012
Show all

Avd. Hegdehaugsveien er igjen bespiselig!

For noen måneder siden fikk vi dessverre påbud om å ikke tillate våre gjester å spise inne på våre lokaler i Hegdehaugsveien. Det var noe herk – og mange av våre gjester så rart på oss da vi ga dem innpakket mat uansett hvor sultne de var. Vi måtte få slutt på denne måten å servere mat på – kebab er jo tross alt best når den nytes med én gang.

Etter flere måneders hard kamp mot byråkrater og “the man” kan vi nå igjen tilby dere å spise hvor dere vil – inkludert inne på restauranten vår! Det er jo praktisk nå som kulda snart setter inn igjen.

Mer skolestartkampanje!

For å feire denne “gjenåpningen” av bordene og stolene våre, utvider vi skolestartkampanjen vår i noen dager til på Hegdehaugsveien – helt til 16. september!

Så om du er sulten, ikke har uendelig med penger, og befinner seg i nærheten av vårt fødested på Bislett – ta turen innom og nyt en kebab i pita og 0.8 liter brus for kun 39 kroner i noen dager til!

Merk – dette tilbudet gjelder kun på avdeling Hegdehaugsveien, andre steder vil få normale priser igjen fra mandag av.

BKH
BKH

4 Comments

 1. CAC says:

  Er det bare på Hegdehaugsveien eller i alle Bislett resturanger?

 2. irritert! says:

  Til @CAC. Du kan da faen ikke være så stokk dum!? Er det så vanskelig å forstå “Merk – dette tilbudet gjelder kun på avdeling Hegdehaugsveien, andre steder vil få normale priser igjen fra mandag av.” Tilbudet gjelder til 16 september bare på bisletten som ligger på Hegdehaugsveien, kapish?

 3. Trude says:

  Hvorfor har dere ikke tilbud nå?

 4. Z2PeedGringo says:

  Eller etterpå?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × five =