fbpx
Lojalitetskortene er tilbake!
15. September 2012
Sosiale medier!
26. September 2012
Show all

Dere spør, vi svarer :-)

Hei igjen kebabfans!

For litt siden spurte vi om det var noe dere ville vi skulle svare på, eller om dere hadde noen gode idéer til oss. Disse har vi nå gått igjennom, og vi vil takke dere alle for å hjelpe oss med å bli en enda bedre kebabrestaurant.

Her er svar på noen av spørsmålene deres:

Ali spurte oss om vi kunne åpne en restaurant på Lillehammer.
Vel – Ali – som du vet liker vi å holde kortene tett inntil brystet når det kommer til hvor vi skal åpne vår neste restaurant. Det eneste vi kan si er at vi jobber med å etablere oss utenfor Oslo, så en avdeling i Lillehammer er definitivt ikke å utelukke. Eller kanskje i Lillestrøm. Eller Trondheim. Eller Bergen. Men vi dukker snart opp utenfor Oslos bygrenser, det kan vi i alle fall si!

Mange spurte oss også om vi kunne steke pitabrødet deres litt lenger, eller gi dere litt mer hvit saus på babben.
Til dere vil vi si at dere allerede har muligheten til å få dette – det er bare å spørre om dette når dere bestiller. Vi er alltid behjelpelige med å “pimpe” kebaben deres helt etter din smak!

Odd-Stein spurte oss om hvor mange kalorier det er i kebabene våre
Dette er noe vi har lurt på selv, men dessverre ikke er helt sikre på. I tillegg til dette varierer dette antallet i stor grad på hva du har på kebaben din, hvilken størrelse du tar og hva du drikker til. For helsefrikerne dere ute kan vi anbefale grovt pitabrød, litt mindre saus på og kanskje en Bonaqua til!

Achour spurte hvorfor vi ikke har like mange tilbud som vi hadde før i tiden.
Tilbud er alltid flott og fint, og det er derfor vi fortsatt har dem. Vi har kanskje ikke like mange kampanjer og tilbud som vi engang hadde, men de kampanjene vi kjører er store og solide, som for eksempel skolestartskampanjen vår med kebab + 0.8l drikke til 39 kroner. I tillegg har vi innført lojalitetskort, som gir deg hver 10. kebab helt gratis!

Anders M. spurte oss om hvorfor prisene våre har steget.
Dessverre er selv ikke Bislett Kebab immun mot økende priser og lønnutgifter. Det er dette du har sett uttrykk for i det siste. Tro meg – vi synes ikke det er morsomt å be om 62 kroner for en kebabmeny vi heller (tenk deg hvor mye vekslepenger vi må ut med på én dag!), men dette må dessverre til for at vi skal kunne bringe deg den deilige Bislett babben du er blitt vant til – selvfølgelig uten å fire på kvalitet eller service.

Angelika spurte om vi kunne begynne med paprika og pommes frites i kebaben
Dessverre tilbyr vi ikke paprika i kebaben vår per i dag, og har ingen nåværende planer om å starte med det. Om du virkelig føler dette er en manglende ingrediens i kebabene våre per i dag – start en facebook-gruppe og samle dine sjelsfrender, så skal vi revurdere om noen måneder 🙂 Pommes frites i kebaben får du derimot i dag, mot 10 kroner ekstra! (PS – det er dødsdigg).

Ali (og en rekke andre) har lurt på om vi kan begynne å tilby halal-kjøtt i våre “vanlige” kebaber.
Dessverre tilbyr ikke våre leverandører halal-sertifisert kjøtt av den typen vi bruker til vår mest populære rett – lammekebaben. Dette er noe som er ute av vår kontroll. Heldigvis for våre islamske kunder tilbyr vi både oksekjøtt og kyllingkjøtt som begge er halal-sertifiserte.

Ismail lurte på om vi kunne ordne et tilbud på kyllingkebaben vår.
Hmm… tja, kanskje det? Det skal vi tenke over til neste kampanje 🙂 Kanskje dere får en kyllingoverraskelse snart! (PS – til dere som ikke har smakt kyllingkebaben vår – PRØV DEN! Den er faktisk utrolig god!)

Ali G (indahouse!) spurte oss om vi kunne begynne å bake våre egne pitabrød og -lefser.
Dette skulle vi gjerne gjort – vi er enig i at det hadde blitt en smule bedre – men selve arbeidsmengden og størrelsen på våre lokaler gjør dette dessverre til en umulighet (spesielt gitt prisnivået vårt). Så der må vi nok skuffe deg.

Thors lurte på om vi kunne blande kebaben bedre.
Thors – nå er du bare lat. Stikk en gaffel nedi der og rot litt rundt. Når det er sagt så legger vi faktisk ned endel arbeid i å gjøre kebabene våre godt blandede rett fra starten. Vi smører for eksempel på litt saus på selve brødet, og slenger litt kjøtt i bunnen av pitabrødet. Slik får du en liten overraskelse når du tror det bare er salaten igjen!

Liten jente spurte om vi kunne lage en meny som var litt mindre enn de andre.
Dette var en morsom idé, men dessverre veldig upraktisk. Heldigvis kan du be om en litt mindre kebab når du bestiller, slik at du slipper å kaste halvparten. Vi har forståelser for de med små mager, men vi vil heller sikre oss at alle blir mette, enn å risikere at måkene på ullersmo får middag de også.

Kolbix spurte om vi kunne innføre en ny pizzatype på avdeling Linderud.
For en kjempeidé! Ta turen innom Linderud og spør om du kan få prate med restaurantsjefen der. Om du for eksempel har samlet inn noen underskrifter (eller har laget en Facebook-gruppe med endel medlemmer i) er det definitivt noe vi vil vurdere.


Dette var alt for denne gangen. Vi håper dere har fått svar på noen av spørsmålene deres, og skjønner at vi gjerne hører på dere om dere har gode idéer til hvordan vi kan bli bedre. Om du skulle ha noe mer på hjertet, kommentér her, send oss en tweet eller skriv til oss på facebook. Vi elsker tilbakemeldinger like mye som du elsker kebaben vår!

Når ALT det der er sagt, vil vi ønske dere en riktig god (og kebabfylt) helg!

Bislett Kebab House & Co

BKH
BKH

20 Comments

 1. youssef says:

  hvorfor har dere ikke mindre kebab en den minste?

 2. battyboy says:

  hvorfor smaker kebaben deres annerledes fra butikk til butikk? den på linderud smaker dritt liksom..

 3. Christian says:

  Kan dere ordne tilbud på kyllingkebab !!!

 4. chichiman says:

  hvorfor er det så dårlig kebab på linderud sin bislet? blir syk hver gang jeg spiser der… (kun på bislet på linderud)

 5. rpbik says:

  samme spørsmål som chichiman <—

 6. daglig spiseren says:

  kunne dere laget en kylling kebab tilbud i den nærmeste tiden slik som dere hadde mot jule periodene ?

 7. Anders says:

  Jeg har spist på bislett kebab Prinsdal, og jeg har blitt dårlig i magen begge de 2 gangene jeg har spist der !

 8. jonathan says:

  Helt enig med de fleste som har kommentert her, liker ikke å slenge dritt om bislett kebab, men fy faen det er noe gæli med linderud avdelingen, kebaben smaker helt annerledes forhold til de andre bislettene og man får vondt i magen, au!

 9. geir says:

  Åpne rest. På Majorstua!?

 10. Kebab is tha shit says:

  Bislett is tha shit!!!

 11. Stjerna says:

  Jeg er litt uenig med de andre bislett på Linderud avdelingen er utrolig jeg synes seriøst alle bislett babb husene er deilige

 12. morten says:

  på tide å utvide til Bergen, tidenes kebab…

 13. Fastkunde says:

  ikke endre på noe. ingenting. jeg spiser ikke lenger kebab i hønefoss, kun på bislett!!

 14. yo yo ma says:

  Driver dere med levering? Hvis ikke; noe dere kunne vurdert?

 15. Espen says:

  Hei! Jeg lurer på hvor mange kebab dere selger pr. time? Skriver faktisk en case på hvordan dere kan effektivisere arbeidsprosessen. På forhånd, takk

 16. litt smart da ! says:

  espen, det variere sikkert. du vet aldri når folk blir sultene 😛

 17. omar says:

  Har dere kanel i kebaben?

 18. Supermann says:

  Supermann må spise supermaten, Bislett kebab:)
  Men sånn seriøst, nå har jeg ventet leeeenge. LENGEE, men kan dere være vennlige å sette opp en tabell med næringsinnhold (spesielt pga kalorier – kcal) på de forskjellige rettene.
  Jeg vet jo at en kebabtallerken inneholder 1800-2000 kcal, men jeg og mange andre ønsker å vite hva vi putter i oss. Vi har ikke spist kebab på veldig lenge. Men hvis dere får opp en tabell på det så spiser vi gjerne.

  Hilsen en sulten Superhelt!!

 19. FETTERN says:

  Hvorfor er kebaben deres så liten?

  Før veide middagtallerken nesten en kilo, nå bare maks 400 gram. MEN SAMME PRIS, PANCHOTA HUSTLE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 1 =