fbpx
Hva er det DU lurer på?
7. November 2011
Vinnere av gavekortkonkurransen!
28. November 2011
Show all

Dere spurte – vi svarer

For noen uker siden spurte vi kundene våre om de hadde noen spesifikke spørsmål til oss i Bislett Kebab. Responsen var enorm, og vi gjorde vårt aller beste for å svare på de mange (til dels veldig kreative) spørsmålene.

Bare en liten påminnelse – om dere har spørsmål dere gjerne vil ha svar på, så er det bare å sende oss en e-post, melding på Facebook eller skrive @bislettkebab på Twitter. Vi vil gjerne høre fra dere, og gjør vårt beste for å gi dere all den informasjonen dere vil ha.

Hva er oppskriften på kebabene deres?

Oppskriften på kebaben er egentlig veldig enkel og grei. Det krever kvalitetsprodukter og kjærlighet for å lage verdens beste kebab. Du trenger altså diverse grønnsaker, en kjøttype du liker, et ferskt pitabrød, og sist, men ikke minst, verdens beste saus! Og den får dere ikke oppskriften på dessverre.

Er kjøttet deres halal?

Det vanlige kebabkjøttet består av okse og lammekjøtt, men er dessverre ikke halal. Kyllingkjøttet og dønerkjøttet (okse) er derimot halal.

Hvorfor tilbyr dere ikke vann fra springen?

Vi har dessverre avtaler med leverandører som det vil stride med dersom vi tilbyr vann fra springen.

Er kebab sunt?

Om kebab er sunt eller ikke avhenger av hva det inneholder og hvordan det er satt sammen. Dette vil avhenge av de ulike kebabtypene.

Hos oss på Bislett Kebab House har vi det som standard at nærmest alle produktene inneholder diverse grønnsaker, kjøtt, brød og saus. Kombinasjonen og mengden av disse vil avgjøre om hvor sunt kebaben blir.

Ønsker du den sunne varianten så anbefales det at du prøver kebab med grovt pitabrød, masse grønnsaker, kyllingkjøtt/lammekjøtt/oksekjøtt (rene kjøttyper) og heller mindre saus!

Hva inneholder kebabkjøttet deres?

Det vanlige kebabkjøttet inneholder en blanding av okse- og lammekjøtt. Forøvrig har vi også rent kyllingkjøtt, oksekjøtt og lammekjøtt.

Når på døgnet og året opplever dere størst pågang?

Det pleier stort sett å være jevnt stor pågang nesten hele tiden. Men vi merker en betydelig pågang spesielt på søndag kveld. Årstiden avgjør ikke så mye, da folk pleier å være sultne uansett.


Og med det avslutter vi vår første runde med spørsmål. Vi håper dere lærte litt om oss, og at dere fortsetter å sende inn spørsmål om dere kommer på noen nye.

BKH
BKH

12 Comments

 1. Trønder says:

  Fantastisk mat. God, og ikke minst rask, service. Sist jeg bestilte tok det 37 sekunder fra jeg fortalte hva jeg ville ha, til jeg hadde kebaben i hånden. Enestående!

 2. Mads says:

  Amazing. Kom til Trondheim!

 3. Petter says:

  Jeg liker kebabene deres <3 spessielt med Sindre og Erlend, etter trening <3

 4. Joakim says:

  Har dere take away? sånn at dere kjører til huset? ork å gå til Bislett kebab, så lang kø søndag’s kveld.. Elsker kebaben deres, dere fortjerner bedre lookal av oslo! og dere fortjerner å bli større og mer kjent!

 5. Jonas says:

  Synd dere ikke gir bort oppskriften på sausene deres, men det er forståelig. Kan dere likevel si hva den hvite sausen dere bruker i en vanlig pita kebab heter?

 6. Trønder says:

  Når åpner dere i Trondheim?

 7. Fredrik says:

  Er det mulig å kjøpe store beholdninger av saus og kjøtt av dere (fryst)? Bor ikke i oslo, men tenkte jeg kunne lage det selv hvis jeg kjøper grønnsakene og pitabrødet selv =). Tenker da en typisk isboks størrelse saus, og 2 med kjøtt kanskje. =)

 8. Janne says:

  Kebaben smaker ok, men gir meg dårlig samvittighet fordi den inneholler så mye fett. Kan dere ikke lage en no fat utgave?

 9. Truls says:

  Hva lages babben av?

 10. Gabriel says:

  Kom til Trondheim for pokker! Det FINNES IKKE god bab i Trondheim! Jeg har ikke spist bab på 2 år, jeg døøør!

 11. Mads says:

  Må innrømme at kebaben deres blir dårligere for hver gang, alt er jo ferdig “kokt” på grillen, og gjerne over lengre perioder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × two =