fbpx

made in oslo

Bislett Kebab House har servert sultne Oslo-borgere til nærmest enhver tid av døgnet siden 1995. Nå ønsker eierne å satse over hele landet.

Bislett Kebab House er i dag blitt et kjent merkenavn innen fast food blant alle aldersgrupper i Oslo. Vi er kjent for god mat, rask service, heftige porsjoner og – ikke minst – lave priser.

Spør man en tilfeldig person på gata i hovedstaden hvor man får byens beste babb, er sannsynligheten stor for at navnet vårt kommer opp. Så, mange kjenner til oss nå, men for 15 år siden var ikke historien den samme.

Ivrig kineser rygger igjennom kiosken vår 2008

Åpningen av ny Bislett Kebab i Oslo ble så populær at politiet måtte gripe inn.

Sarah Jessica Parker var en tur innom Bislett Kebab i 2012, for en kebab i pita. Medium saus. Uten løk.

To ambiøse brødre

Det var to ambisiøse brødre som startet opp Bislett Kebab House på et lite gatehjørne ved Pilestredet i 1995, med kun noen få kvadratmeter å boltre seg på.

De satset på romslige porsjoner, god kvalitet og lave priser for å tiltrekke seg fattige studenter med tomme mager, travle forretningsfolk og kebabfeinschmeckere.

Ved hjelp av jungeltelegrafen og godt, gammeldags hardt arbeid, opparbeidet Bislett Kebab seg raskt et navn innen bransjen, og etter få år begynte vi å vinne priser for maten vår.

Et veiskille

Noen få år senere hadde vi nådd et veiskille – forbli et lite gullkorn i jungelen av kebabsjapper, eller ekspandere.

I september 2004 valgte vi det sistnevnte, og åpnet vår restaurant nummer to kun noen kvartaler ned i gaten.

Mange synes det var merkelig å åpne en ny avdeling rett ved den opprinnelige, men for oss var det aldri noe alternativ. Når man får sitt første «barn» (det var slik vi følte det), vil man alltid holde det under oppsikt!

Tilbudet «Gratis kebab, anyone?» og lovnader om gratis kebab i to timer ble så forlokkende for Oslo-folket at det endte i det totale kaos. – VG 2012

Bislett Kebab House?

Med større og mer moderne lokaler, begynte vi i tillegg til kebab- og burgerretter også å tilby en solid pizzameny. Restaurant nummer to ble fort populær, og etter bare to år var denne avdeingen like godt besøkt som den oppi gata.

Siden da har det gått kast i kast. Vi prøvde oss som curry-restaurant, men etter en noe laber mottakelse, bestemte vi oss for å satse for fullt på det vi virkelig kunne – god, billig og rykende fersk kebab.

Vi åpnet nye avdelinger på både Grünerløkka, Linderud, Prinsdal, Pilestredet og Carl Berner. Utviklingen har vært enorm, og takket være god kundeservice, konkurransedyktige priser og et av byens mest delikate utvalg av fast food, er Bislett Kebab House i dag et velkjent merkenavn langt utenfor bygrensa.

Vår målsetning er den samme i dag som den var da vi startet opp: å kjøpe kebab skal være like enkelt som å kjøpe en sjokolade – det skal gå raskt, enkelt og være billig!

Veldig gamle bilder fra Bislett Kebab den gangen.