fbpx
Eksamensinnspurt + kebab = A?
15. November 2012
Can You Buy Essay Online
27. November 2012
Show all

Hørt på ‘huset

Som Norges ledende kebabrestaurantkjede er det viktig å holde dere oppdatert på hva som skjer hos oss. Vi vet ikke om dere vil kjøpe mer kebab av den grunn, men – la oss være ærlige – vi håper på det.

Året 2012 har gått veldig fort. Vi har åpnet en ny restaurant (vår femte!) på Prinsdal, stengt den på grunn av for stor pågang, og åpnet den på nytt. Er du ihugga kebabfan anbefaler vi definitivt å ta turen ut dit. Vi har et litt annet design på denne restauranten enn andre steder, og det er jo sikkert litt morsomt for dere kebabfans å få litt variasjon i hverdagen (bortsett fra i kebaben – den er selvfølgelig like god uansett hvor du bestiller).

Åpne en restaurant utenfor Oslo sier du? Greit, det skal vi gjøre. Bare gi oss littegrann tid, da innvandrerfødsler krever endel ekstra godkjenninger fra staten. Men “ankerbabyen” vår kommer veldig snart, så dere utenfor Oslos staute grenser får bare smøre dere inn med tålmodighet og litt kebabsaus enn så lenge. Vi er på vei!

På Facebook-siden vår får vi mye kommentarer om at vi bør ha et nytt tilbud snart. Greit, vi skal ordne det også. Etter å ha snust litt rundt utenfor hovedkontorene våre har webredaksjonen funnet ut av vi SKAL ha en kampanje til i 2012 – men når er nok litt usikkert. Vi ble nemlig kastet ut fra bøttekottet der vi gjemte oss før vi fikk høre når kampanjen var og hva den handlet om. Det eneste vi hørte før vi ble pælma ut var “49 spenn er en fin pris, er det ikke?”. Mer informasjon kommer.

Ellers går Bislett Kebab-verdenen sin vante gang. Vi serverer flere kebaber enn noen gang, putter pommes frites steder det ikke før har blitt funnet før, og spiser oss mette hver eneste dag. Kebabrestaurant-eier er ikke verdens kjipeste jobb, viser det seg.


Sånn, nå har du funnet ut av masse spennende hos oss (vel ikke så mye kanskje, men vi hadde ikke så mye å fortelle), så nå kan du tenke på den rykende ferske, rimelige og utrooolig gode kebaben du snart kan ha i hånden. Mmmmm… Apropos, vi må stikke på no… business. Sees igjen snart lesere!

BKH
BKH

4 Comments

  1. Max says:

    En vesentlig hendelse i 2012 må jo være at dere må stenge filialen i Hegdehaugsveien kl 01 hele uken. Slik går det når man gir faen i naboer i årevis. Endelig forsto mattilsynet, politi og bydelsoverlegen alvoret 🙂

  2. slem fugl says:

    Fuglene utenfor kebabshappa på bislett gjør meg utrolig kvalm. Siste gang jeg spiser der! :((

  3. Anne says:

    jeg har spist her og i lett og mat og i lett og mat er mye bedre, bedre smak og billigere. Bislett kebab er bare reklame ikke noe mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + thirteen =