fbpx
Bilder fra Linderud
1. February 2013
#bislettbilde
1. March 2013
Show all

La oss være sosiale!

Hejhallo!

Vi elsker kundene våre. Dere er så hyggelige mot oss, og kommer igjen gang etter gang. Derfor prøver vi å ha en relativt åpen informasjonsflyt mellom dere med kebaben i hånden og oss med, vel, kebaber i hendene vi også egentlig.

Selv om vi kan lære masse av å titte på sidevis med statistikk, vil vi gjerne høre litt fra dere angående hva vi burde gjøre for å holde kontakten med dere.

Følger du oss på Facebook, vet du vi er relativt aktive der. Vi har også en Twitter-konto hvor vi gjerne svarer på spørsmål dere måtte ha. Er det noe dere savner i sosiale medier fra oss?

Det samme gjelder bloggen vår, hva har dere lyst til å lese om her? Vi vil gjerne gi dere webens beste kebab-opplevelse – så her er det bare å komme med kule forslag!

Kos og klem fra oss! #prates

BKH
BKH

6 Comments

 1. BABEESHAN says:

  Vurdert å skaffe dere instagram?

 2. Rune says:

  Kan dere vennligst lage en faktaside med informasjon om leverandører; innhold i kebabkjøtt, sauser mm?

 3. Bashir says:

  Hvor mange kalorier inneholder kebaben dere(kylling, og vanlig)

 4. .... says:

  Kansje dere bør lage dere en app for androide & app store! Der det er mange ting, blandt annet tilbud som bare de med appen har 🙂

 5. Dyppe min kebab inni din pita says:

  Hei hva med en Bislett kebab app der kundene kan bestille kebaben sin slik som de vill ha den eller andre ting dere har på menyen hilsen Lars Varg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =