fbpx
Happy Hours!
6. February 2012
Mandagens memes
27. February 2012
Show all

Meme-konkurranse

Hei og hopp folkens!

Vi på Bislett Kebab har alltid vært fans av såkalte memes – humoristiske sitater klistra over ett eller annet viralt bilde. Uheldigvis har vi spesialisert oss innen utrolig-digg-mat-bransjen, og vi var aldri veldig kreative når det kom til tegning. Så, vi tenkte, hvis vi kan stable på plass noen premier, hvorfor ikke prøve å få laget noen om oss selv?

Derfor blir det fra i dag av (og i den kommende uken) avholdt… Bislett Kebab House offisielle MEME-KONKURRANSE!

Så hva skal jeg gjøre?

For å bli med i konkurransen, send inn ditt bilde enten via e-post, via Twitter eller sleng dine idéer ut på Facebook-siden vår. Du kan sende inn så mange forslag du vil, lage memes om hva du vil (så lenge det er om oss på en eller annen måte), og hvis du er flink nok – så vinner du =)

Hvordan lager jeg en meme? Jeg er ikke non datanørd!

Det trenger du heller ikke være. Det finnes hundrevis av nettsider i dag som enkelt nok lar deg velge et typisk viralt bilde, skrive på noen morsomme sitater, og laste det ned til din egen maskin – slik at du kan sende det til oss. Én slik side er MemeCreator – men hvis du finner en bedre en er det bare å si ifra.

Om du ér litt flink på dataen, trenger man sjelden noe mer enn Paint for å lage en helt fin meme.

Kan jeg lage memes om alt?

I det store og hele, så kan du lage en meme om hva du har lyst til – så lenge det har noe med Bislett Kebab å gjøre. Hold deg borte fra de verste banneordene, prøv å vær morsom, og hold det hele fritt for nakne damer og menn – vi vil jo ikke at noen skal sette kebaben sin i halsen!

Sooo.. what’s in it for me?

Premien er i øyeblikket holdt som en overraskelse, men det vi kan røpe er at vi har en haug med gavekort å gi vekk til første, andre og tredjeplassene. Med andre ord, du kan få deg mange gratis måltider med kun noen få minutters kreativitet.

Go go go!

Vinneren blir kåret 4. mars, så her er det bare å raske på. Husk – jo mer kreativ du er, og jo morsommere meme-n din er – jo større sjanser er det for at du vinner!

BKH
BKH

2 Comments

  1. Mostafa says:

    Er det mest sjanse å vinne hvis man har MANGE likes?? ^_^

  2. Emil says:

    Alt på uten ananas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 9 =