fbpx
Check-in stempler noe forsinket
29. December 2011
Check-in system lagt på is inntil videre
23. January 2012
Show all

Nyttårshilsen fra Bislett Kebab

Godt nyttår!

Året 2011 nærmer seg slutten, og jeg kan med god samvittighet si at dette har vært et fantastisk år! Vi har oppnådd strålende resultater på alle våre filialer, og kundemassen vår har økt betydelig.

Året som kommer er full av overaskelser til dere! Vi satser på å ha minst tre store kampanjer i 2012. Nyheten om ”Lojalitetskort” er allerede røpet, og de starter vi med allerede fra 01.01.12. Jeg må også informere om at prisene fra nyttår er blitt oppjustert med et par kroner. Dette hovedsakelig på grunn av den økte merverdiavgiften og indeksreguleringen. Men ved bruk av kampanjer, lojalitetskort og andre overaskelser så skal vi sørge for at det går opp i opp for dere.

Vi kommer til å benytte sosiale medier som Facebook og Twitter aktivt for å få en lettere dialog med våre kunder landet rundt. Glem ikke å til stadig titte innom vår hjemmeside www.bislettkebabhouse.no. Det er tross alt der nyhetene aller først lanseres.

Jeg vil benytte anledningen til å minne dere om at vi er veldig opptatt av tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi jobber kontinuerlig med å bli bedre. Vår målsetning er fortsatt å levere kvalitetsmat med verdens beste service! Si gjerne ifra dersom DU synes vi gjør noe bra, kan gjøre bedre, eller rett og slett gjør elendig! Dette vil jeg absolutt vite om.

PS! Dere burde heller ikke bli sjokkert dersom dere hører at Bislett Kebab House åpner nok en ny avdeling, og kanskje to i 2012!

Til slutt vil jeg ønske alle våre nye og gamle kunder et riktig godt nyttår!

Tariq Aziz
Daglig leder
Bislett Kebab House

BKH
BKH

7 Comments

 1. ABC says:

  Hei! var i går på bislett på linderud, og der stod det en i kassa som jeg aldri har sett før. Ivertfall, han var ekstremt sjapp og hyggelig, aldri opplevd så god service før! 😀
  Dere vet sikkert hvem han er 😛

 2. Håkon says:

  Hvor åpner det nye kebab houses?

 3. juve says:

  Hei, syns dere lager bra mat og har bra service, men de er noen ganger litt små irriterende når de bak kassa ikke forstår hva jeg mener. Sist gang sa jeg at “pita’en skulle være ekstra stekt” Han som var bak kassa sa til han som skulle lage kebaben for meg “han skal ha ekstra saus, ekstra saus”

 4. Håkon – det kan vi ikke fortelle helt enda. Sjekk innom nettsiden innimellom, så blir du en av de første til å få vite om det.
  Juve – det beklager vi. Ikke vær redd for å rette på oss når du hører noe slikt, vi vil bli bedre på alle områder – og vi blir ikke sure om du retter på oss.

 5. helene albertsen dalen says:

  hei jeg har hørt rykter om den gode kebab’n dere lager…jeg ska til oslo i februar regner med at tar en tur å for smake på tidenes kebab 🙂
  mvh helene albertsen dalen
  “æ kjenne petter northug”

 6. Geir says:

  Når åpner dere kebab house i Trondheim?
  Syns det er på tide nå:)

 7. Kebab lover says:

  Når skal dere åpne Kebab House i Trondheim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + 1 =